Home

Een vertaling nodig? Dan moet u bij Alias Languages zijn!

Alias Languages is een vertaalkantoor dat kwaliteit biedt en tegelijk altijd de gevraagde termijn naleeft.

Uiteraard wordt elk dossier vertrouwelijk behandeld. Alle gegevens en bestanden van iedere klant blijven zorgvuldig behouden.

Wij werken met verschillende teams van vertalers die naar hun eigen moedertaal vertalen. Ieder team heeft een eigen vakgebied: juridisch, technisch, financieel, farmaceutica, commercieel, economisch, politiek, cosmetica, redactioneel, informatica, reclame, communautair, wetenschap, medisch, toeristisch,…

Voor elk specifiek vakgebied putten onze medewerkers uit hun technische knowhow en hanteren ze de gepaste terminologie.

 

Waarom voor ALIAS LANGUAGES kiezen?

Voor ons bent u niet gewoon een nummer in ons klantenbestand! Wij bieden u echt persoonlijke service.

U vindt bij ons dus gesprekspartners die heel goed luisteren naar wat u wil en verwacht en op wie u dus voluit kunt rekenen.

Uw vraag wordt snel verwerkt en wij verbinden er ons toe om u een vertaling van kwaliteit te leveren op het afgesproken tijdstip.

Met het oog op samenhang in de terminologie, vertrouwen wij uw vertaalopdrachten in de mate van het mogelijke altijd aan dezelfde vertalers toe.

Als u geregeld documenten laat vertalen, legt Alias Languages een specifieke woordenlijst aan, die op uw eigen termen en vakjargon gebaseerd is. Zo kunnen wij ook rekening houden met uw voorkeuren.

Dat wordt allemaal opgeslagen in een bestand, wat extra tijd doet winnen.

Comments are closed.